2017-10-17
會員有折,每位320,有即開生蠔丶龍蝦丶蟹腳等海鮮,絕對OK。生蠔即叫即開,大隻肥美,平時很多酒店的生蠔,食完會吾舒服,我吃了一打有多,完全無事,可見非常新鮮衛生。而且無乜人排隊,吾會話一陣風無曬或要等等等。海蝦大大隻,蝦肉彈牙有鮮味。蟹腳,甜美多肉,侍應refill非常快,大家好禮讓。青口,平時好少食,呢度肉好細,但勝在有鮮味吾腥無雷味。小龍蝦太細,我無食!冷盤有火腿,夠肥,但有點乾身,嚡口。冷盤都有煙三文魚,一般啦,吾腥,卻欠煙燻味也欠三文魚味。壽司,全場無乜人拎,吾吸引。剌生個嬸嬸好寒暄,切得薄如紙,而且魚生無乜味,拎完一次就算。熱食得豬仔骨食得過,燒醬夠惹味。又燒牛仔骨豬腩肉魷魚等,全部吾合格,肉質惡劣。甜品多選擇,最好系葡tart 和 雪糕,葡tart外皮鬆脆,旦液焗得啱啱好,旦香又濃又滑,上面的糖炭燒味十足,正!我食左2個!其餘多數糸好睇吾好食,影相呃like用。會員價320淨食靚生蠔及海鮮已值回票價,仲有餐前果汁和餐後飲品一杯。
海蝦大大隻,蝦肉彈牙有鮮味。
蟹腳,甜美多肉,侍應refill非常快,大家好禮讓。
青口,平時好少食,呢度肉好細,但勝在有鮮味吾腥無雷味。
小龍蝦太細,我無食!
冷盤有火腿,夠肥,但有點乾身,嚡口。
冷盤都有煙三文魚,一般啦,吾腥,卻欠煙燻味也欠三文魚味。
壽司,全場無乜人拎,吾吸引。
熱食得豬仔骨食得過,燒醬夠惹味。
又燒牛仔骨豬腩肉魷魚等,全部吾合格,肉質惡劣。