2012-12-17 75 浏览
昨晚再來食呢個半自助餐,水準依舊 平靚正!呢個生蠔海鮮半自助晚餐$268一位。有生蠔 新鮮海水味濃澳洲蠔,藍青口,黑松露意粉 現場即炒龍蝦湯 香氣誘人,入口啖啖鮮味味道一流,新鮮水果及蛋糕甜品任食,主菜叫左牛扒 叫左五成熟 牛扒肉質爽嫩,春雞 皮脆有肉汁 正!連飲品另外仲送左個心太軟仲加個朱古力雪糕添。呢個朱古力心太軟甜品焗得啱啱好!外層鬆軟切開中間流出香濃暖暖的朱古力漿,濃郁朱古力香味細滑嘅口感,真係好好食!呢餐真係滿足!今次仲食左佢二十幾隻添 哈哈。回哂本!佢地仲話聖誕節都係收呢個價,抵食!即時訂位,決定平安夜再黎食過。
昨晚再來食呢個半自助餐,水準依舊 平靚正!
呢個生蠔海鮮半自助晚餐$268一位。
有生蠔 新鮮海水味濃
澳洲蠔,藍青口,黑松露意粉 現場即炒

题外话/补充资料: 呢間餐廳個半自助餐睇就好似冇乜野食選擇,但每樣食物都好有水準!我覺得二百幾蚊有生蠔(外面買最平都十幾蚊隻啦!)任你食又有龍蝦湯 黑松露意粉 心太軟添。其他地方真係揾唔到咁平又咁有水準嘅餐廳。唯一差D就係在工廠區,不過唔係工廠區價錢又冇咁平啫!
2012-12-12