兵庫 室津 @$68.0S size既室津同店員推薦既一樣,都係爽口重蠔味,唔會覺得有腥味,而且都有淡淡海水味,性價比之選!厚岸 昆布森 $118M size既昆布森,明顯大隻好多,已經唔會一口食得哂,而且個人覺得幾creamy,但又唔會好漏,海水味係重啲,食落超滿足😚北海道 仙鳳趾$88同室津一樣,都係細隻爽口款,一樣高水準👍🏻熊本縣產雞心$38第一次食燒雞心係唔乾,唔硬🥹仲可以好好保留雞味,推薦大家!!牛胸腹肉$58除左肉外,仲串左洋蔥同小蕃茄,望落好開胃,肉質素當然唔差啦!燒牛柳沙律 $158牛柳燒得粉嫩粉嫩,但又唔會見血水,生蠔配食沙津更加開胃。天婦羅明太子 $68真係第一次見天婦羅明太子。入面包住一片紫蘇葉,意外地幾好味!香脆香脆,偏重口味,因為明太子本身就比較咸,呢個時候就好想有碗白飯餸下!一定超餸飯!😍😍唐揚魷魚 $78炸得好脆,而且炸衣有調味過,唔洗點任何野都好夠味!而且每條都份量十足!超大條!蒜片欖油生蠔意大利麵 $128完全冇諗過個有5大隻生蠔🦪!真係俾足料,仲要粒粒都大大粒好飽滿同新鮮!加埋蒜片意粉真係一流,難怪店員話好受歡迎👏🏻吉列廣島蠔$78呢個一定係我食過最

兵庫 室津 @$68.0

厚岸 昆布森 $118

北海道 仙鳳趾$88
同室津一樣,都係細隻爽口款,一樣高水準👍🏻

熊本縣產雞心$38

牛胸腹肉$58

燒牛柳沙律 $158
牛柳燒得粉嫩粉嫩,但又唔會見血水,生蠔配食沙津更加開胃。

天婦羅明太子 $68

唐揚魷魚 $78

蒜片欖油生蠔意大利麵 $128

吉列廣島蠔$78
呢個一定係我食過最大粒既吉列蠔,分開兩啖都唔會食得哂,都係一如既往爆汁!新鮮!唔會炸衣同蠔分離,2粒真係食唔夠喉啊🙊

————————————————

環境:👅👅👅👅