2018-02-26
嘩嘩嘩📣📣📣期待已久臉盤禁大的海鮮鍋🐡🦀🦐🦑🐙🐠🐚埋黎睇埋黎選,好多款式任你選👀原隻開邊龍蝦🐲海蝦🦐帶子🐚鑽石蜆🐚鮑魚🐚大聖子🐚麵包蟹🦀(應該係,唔識分)貴妃蚌🐚細蜆仔(卜卜蜆個種)種類多不勝數,個盤重大到要用兩個爐熱住先夠🔥大家咪以為係冰鮮野,識走路嫁🌟我搞隻鮑魚會斗動😲個staff 將隻鍋蓋蓋上的時候,隻蟹重想走添丫(細細聲話你知,隻蟹將個鍋蓋頂起左😱)一鍋熟🔥順帶一提,因為用兩個爐加熱,所以放係中間的野會無禁易熟,要將啲海鮮放得靠邊少少🤣同埋啲細蜆好少熟,要食先丫,唔係的話會唔知飛左粒肉去邊重送左一細碟額外的配料打邊邊*細細聲話你知,啲豬肉有少少鬚味,肥牛真係好肥,重好多筋添👎🏻個串紅薯粉少到呢⋯⋯一啖都無左,點夠五個人分👎🏻唯一好少少係個隻泡菜餃,味道還可以,微辣🌶叫得做半自助餐,當然有啲放題食物自取的,壽司🍣還算不錯👍🏻重有唔少的熟食,但是我已經食飽海鮮了,所以熟食無幫襯到👅不過作為一個女性,當然有第二個胃-甜品🍮右下角的焦糖燉蛋,同埋上面個兩粒朱古力真心不錯,無hea 人🎂🍰🍫🥧🍦🍬🍪重有自助轉轉轉雪糕🍦🌟今次真係大滿足,食飽飲醉,又唔使自己執手尾,都只係位位三百幾咋。好過
期待已久臉盤禁大的海鮮鍋🐡🦀🦐🦑🐙🐠🐚
埋黎睇埋黎選,好多款式任你選👀
種類多不勝數,個盤重大到要用兩個爐熱住先夠🔥
一鍋熟🔥
同埋啲細蜆好少熟,要食先丫,唔係的話會唔知飛左粒肉去邊
重送左一細碟額外的配料打邊邊
個串紅薯粉少到呢⋯⋯一啖都無左,點夠五個人分👎🏻
唯一好少少係個隻泡菜餃,味道還可以,微辣🌶
叫得做半自助餐,當然有啲放題食物自取的,壽司🍣還算不錯👍🏻
重有唔少的熟食,但是我已經食飽海鮮了,所以熟食無幫襯到👅
不過作為一個女性,當然有第二個胃-甜品🍮
重有自助轉轉轉雪糕🍦
好過自己整到身水身汗👍🏻👍🏻👍🏻