▫️生牛肉汤粉_$52「见到一片片粉红色嘅牛肉铺喺面,生熟程度啱啱好,味道正常。厨房已经将芽菜、罗勒等配料加入汤底,所以带有淡淡香料味,仲可以自选唔同面底。」识食:🧡🧡🧡🧡🖤🖤▫️招牌火车头_$62「可以一次过试齐牛丸、牛腩、生牛肉、牛柏叶,但每款配料嘅份量较少,食肉兽可能会唔够喉。配料味道不过不失,汤底浓郁油香。」识饮:🧡🧡🧡🧡🖤🖤.环境:🧡🧡🧡🖤🖤🖤服务:🧡🧡🧡🖤🖤🖤抵食:🧡🧡🧡🧡🖤🖤//同市面嘅高档越菜餐厅唔同,越潮嘅客人大多系街坊同港大学生。虽然冇花巧食材同汤底,但胜在够平实而正宗,听讲店内姐姐全部都系越南人添。//.🍽越潮🚪@vietchiu_hk_restaurant📍西环石塘咀德辅道西406B地下📍大围积富街31号益富阁地下2号.钟意《拣饮择食》嘅图同文字,不妨俾个like同follow我哋🔹Instagram-拣饮择食/picky.eaterrr:https://www.instagram.com/picky.eaterrr/
▫️生牛肉汤粉_$52
识食:🧡🧡🧡🧡🖤🖤