2010-08-27 12 浏览
與朋友H一起慶祝"8月雙生日", 雖非buffet卻仍要fat下去。今次由同是8月生日既朋友H請,我地都是首次來這裡食飯,重點是傾吓計多過食野。要了蟹肉魚羹set不要魚翅,好像是$268+10%。謝謝H了。肴肉併海蜤: 不過不失,OK蟹肉魚羹: 特意選了魚羹,不要魚翅。其他魚翅本身沒味又不環保,魚翅多出既$140倒不如去食甜品再hea過。蟹肉魚羹幾好,唔錯。小黃魚: 比平時食的大條,我仲怕它太大條唔好食… 咬下,正喎! 外脆內嫩!乾燒大明蝦: 比較辣,但好大隻好好肉,幾好味。嫩雞煨麵: 雞不嫩,麵也發刑泡了,味很淡,好像生病時食的。迷你美心冰皮: 冇左原本set內的核桃小丸子!換來出名超難食既迷你美心冰皮月餅!!!!! 換來大班冰皮就話者! 唔怪得一開始有預感要再去食甜品!!!真係有d衰收尾。快快去食甜品算了!繼續傾吓計hea。

肴肉併海蜤: 不過不失,OK

蟹肉魚羹

小黃魚

乾燒大明蝦
: 比較辣,但好大隻好好肉,幾好味。

嫩雞煨麵
: 雞不嫩,麵也發刑泡了,味很淡,好像生病時食的。

迷你美心冰皮
 換來大班冰皮就話者! 唔怪得一開始有預感要再去食甜品!!!

真係有d衰收尾。快快去食甜品算了!繼續傾吓計hea。
OK, 肴肉併海蜤
正, 蟹肉魚羹
正, 小黃魚
正, 乾燒蝦
差, 雞煨麵
差, 冇左核桃小丸子, 換來出名難食既美心冰皮
2010-08-21
庆祝纪念