2019-04-01
呢排朋友生日,慶祝生日就緊係要係享受下豐富的晚餐😋所以就同朋友來到呢到食放題!結果出乎意料來到食放題就緊係唔少得刺生丫壽司咁,但估唔到有冷盤仲要係自己任拿!哇!有蝦又有青口,仲有沙拉吧!有湯有薯格等等~好正丫冇乜見過放題有這些呢!又有得自製綿花糖!仲有爆谷!仲有好多不同的生果同甜品,不過~最令我好奇的就是這個櫻花大福的甜點啦!因好多櫻花味產品都會令人覺得好易中伏,所以我都即刻一試😋結果係不錯喔!味道有點似櫻花味的紅豆餡~甜甜的~櫻花有叮叮的鹹味~好食丫,也很特別~值得一試😋主餐來了!刺生選擇好多~甜蝦也很甜~仲有油甘魚!壽司種類都好多~~~~仲有原條海鰻壽司!同左口魚裙邊壽司!左口魚超正丫!食完都想食多幾件當然仲有好多不同炸物!呢到最待別是有芝士竹輪的炸物!超級超級超級正!我食左10粒左右!😋因呢個芝士竹輪是之前吉野家那種!超正的!出面真係冇得食到呢個炸物啦(我還未見過🙈)超喜歡的!天婦羅🍤!仲有海鰻同雞泡魚天婦羅!是比較特別的天婦羅呢!仲有不同的特飲😋好正的一餐~~
又有得自製綿花糖!
仲有爆谷!
主餐來了!刺生選擇好多~甜蝦也很甜~仲有油甘魚!
壽司種類都好多~~~~
天婦羅🍤!仲有海鰻同雞泡魚天婦羅!是比較特別的天婦羅呢!
仲有不同的特飲😋
好正的一餐~~