2017-10-20
生日飯指定動作食放題日式放題第一轉梗係叫刺身壽司前菜先,前菜採用自助形式,啱哂我哩啲餓底先安撫下個胃。有普通嘅螺肉八瓜魚中華沙律,有自選醬汁沙律吧,有超多選擇飲品櫃,當然仲有雪糕櫃等等。咁多嘢食,其他都普普通通,不過我要推介嘅係凍蝦!蝦肉彈牙,唔會一陣雪味,仲有啲鮮甜。刺身凍咗少少同有啲雪味,魚刺身方面覺得不夠肥美,鮑片/螺片/八爪魚/帶子等都唔錯。有頭蝦同無頭蝦甜味比平時外面食開細細條嘅低一個甜度,但口感就梗係大條正啦,個人覺得無頭嗰款比較甜啲。壽司响好多放題都會求奇過刺身,哩間有驚喜,多款壽司都非常精美,又唔會太大舊,放題嚟講好好食。諗住食海膽手卷仔麵回本就奉勸不要了,羊架要推介,唔會太熟實的的乾爭爭,又唔會太多鬆肉粉軟林林,羊味香濃,口感非常滿意。有個花膠冬菇都唔錯,有少量菜鋪底,略嚴汁多咗啲,生粉太多杰撻撻,食得多會咸。仲有個比目魚,魚油豐富,外皮煎得香脆。天婦羅淨係食咗蝦,熱辣辣不過粉漿好硬。唔記得咩蝦夫人,似蝦多士,麵包索哂啲酒,打咗個冷震。要大讚,上菜超快,寫一件就上一件,唔會亂塞無點嘅食物比客人。飲品雪糕超多選擇,直頭都試唔哂。時間仲要有三小時,非常充足。走廊寬樓底高,
要大讚,上菜超快,寫一件就上一件,唔會亂塞無點嘅食物比客人。飲品雪糕超多選擇,直頭都試唔哂。時間仲要有三小時,非常充足。走廊寬樓底高,唔會碰撞難於出入仲無咁嘈。食過咁多間,我諗我會推介哩間。