2017-04-24
好朋友生日,就梗係揀一間好小小既餐廳啦!今次我地揀左喺諾士佛臺裡面既日式燒海鮮。。。一入到去,就好似去左日本間丸磯水產咁,好有feel ar我地揀左$398/位既套餐,點完餐之後,原來餐廳做緊promotion,只要like餐廳個page and share,就可以玩遊戲!你一手拎到幾多隻蝦,就免費請你食哈哈,哈好以為我個fd手細細咁,都比佢拎到8隻蝦👏🏻👏🏻👏🏻店員建議我地4隻刺身4隻燒坦白講,燒就麻麻麻地正,唔夠爽口刺身就一流喇套餐頭盤包左雞刺身沙律初初其實唔係好敢食。。。咁大個女都未食過生既雞。一試之下,原來好好食架,好似厚身同帶點濕潤既Parma Ham咁,好特別清甜煮蜆,清清地幾鮮甜主角黎喇呢個海鮮併盤有蠔,鮑魚,元貝,蟹腳,蟹蓋全部都好鮮甜,仲有店員幫我地燒,保証唔會over cook個蟹蓋一定要重點推介,陣陣咸香味,三高都要食呀套餐仲包左烏冬/飯團/日本茶漬飯我同朋友都揀左燒飯團,一個係蟹子,一個係三文魚。。。出面燒得脆脆咁,好好食啊最後上埋蜜瓜作結。。。今餐真係食得好滿足啊,值得一讚既係服務良好,我朋友係水怪,勁飲水,店員一見到佢個茶杯吉左,就拿拿臨去加茶,我諗佢全晚都
套餐頭盤包左雞刺身沙律
今餐真係食得好滿足啊,值得一讚既係服務良好,我朋友係水怪,勁飲水,店員一見到佢個茶杯吉左,就拿拿臨去加茶,我諗佢全晚都加左10次全冇黑面,仲成晚幫我地燒海鮮,超貼心服務!值得推介