2024-05-04 49 浏览
推荐给每个举办多人饮食派对的食家!dough bro 平时有好多抵食嘅多人套餐,例如可以拣两个Pizza加鸡翼加小pizza同埋冬甩。平时同朋友搞生日party,有几次都嗌dough bro。我哋会拣五六人餐。pizza方面,我哋最钟意食barbecue Chicken,味道酸酸甜甜又有泰式鸡翼嘅香味,又融合西式比萨嘅蕃茄酱香pizza底。我哋都好钟意食佢嘅carbonara pizza我未喺香港其他餐厅见过 想像下西式白汁意粉捞喺比萨上面加上餐厅提供嘅田园沙拉酱。大人小朋友都好钟意食!至于冬甩方面,感觉有啲似港式莎翁夹咗果酱,例如有芝士蛋糕味柠檬忌廉味朱古力士多啤梨等等。我觉得比较甜,但都值得尝试呢款冬甩,喺外国比较出名,同平时圈撞𠮶啲有啲分别,但系都几吸引!另一个有趣嘅甜品系巨型朱古力曲奇,可以同朋友一齐食,开心!
推荐给每个举办多人饮食派对的食家!