想食咩就食咩簡直係壽星福音呀~(減肥就下個月先算啦😆)多謝唔介意增脂嘅飯腳安排咗呢餐大滿足放題🫰🏻🫰🏻由自助區前菜、冷盤、鮮果、炸物、湯飲、點心、甜品、雪糕、啤酒清酒汽水果汁……横掃到可以無限制柯打嘅刺身、壽司、燒物、一品料理、特色小食……最緊要係留定肚容量至嚟拆餐勁🤤🤤.是晚任飲任食兩小時(19:30前離座)為$258@位(另加一)🤝🏻🤝🏻環境闊落坐得舒服而且食物質素唔錯~我哋一致通過呢間放題性價比好高!!重點分享吓有乜千萬唔可以錯過😆:🔸旺角店&觀塘店都新推出咗✨拖羅 可以任任叫食~粉紅鮮嫩嘅金槍魚腩~魚脂非常豐腴呢!!🔸松葉蟹腳juicy又鮮味🦀🦀🔸榴槤王唔係度度有得任食~尤其而家當季~味道特別濃郁飄香🤩🤩又係要追加再追加呀!!🔸磯煮鮑魚&榮螺刺身~味道極鮮甜~口感又爽彈!🔸醬燒左口魚邊壽司~入口即溶感令人感動!!🔸罕見有得食嘅豉汁蒸鱔球~肉質軟嫩有彈性!!🔸芝士黃金醬燒開邊蝦🦐🦐味道一級棒!!🔸連Haagen-Dazs雪糕🍨都任拎~回本必食!!
想食咩就食咩簡直係壽星福音呀~(減肥就下個月先算啦😆)多謝唔介意增脂嘅飯腳安排咗呢餐大滿足放題🫰🏻🫰🏻由自助區前菜、冷盤、鮮果、炸物、湯飲、點心、甜品、雪糕、啤酒清酒汽水果汁……横掃到可以無限制柯打嘅刺身壽司、燒物、一品料理、特色小食……最緊要係留定肚容量至嚟拆餐勁🤤🤤
🔸松葉蟹腳juicy又鮮味🦀🦀
🔸磯煮鮑魚&榮螺刺身~味道極鮮甜~口感又爽彈!
🔸醬燒左口魚邊壽司~入口即溶感令人感動!!
🔸罕見有得食嘅豉汁蒸鱔球~肉質軟嫩有彈性!!
🔸芝士黃金醬燒開邊蝦🦐🦐味道一級棒!!
🔸連Haagen-Dazs雪糕🍨都任拎~回本必食!!