2006-02-27 11 浏览
星期天是傻鬼生日, 所以search左openrice後來了此店試下先. 我地7時入座已經有幾枱客了. 2人叫左:小磨姑味噌湯- 味道都唔錯, 不過我都係唔係好喜歡飲, 只係傻鬼先喜歡飲味噌湯啦.叫左個8種刺身既拚盤(左口魚邊, 三文魚, toro, 甜蝦, tuna, 仲有3種唔知咩魚) - 成碟刺身都好新鮮, 完全無雪水味, 不過覺得佢地俾d邊位多有d不滿)又叫左蚧膏及左口魚邊壽司-味道都一般啦.串燒牛舌- 都唔錯不過我就覺得燒得乾左d.想叫海膽燒倉魚, 佢地又話無, 叫鹽燒油甘魚頭又話無, 無奈佢地介紹我地食油甘魚既"交邊"咁我地就聰佢決定. 又唔可以話唔好食, 不過我想食多骨, 佢介紹係多魚肉, so far都幾好.最後叫左個鍋燒烏冬- 有一隻天婦羅蝦,蛋, 冬姑及雞肉. 個烏冬真係唔錯, 幾彈牙.整晚d食物都唔錯, 但我真係頂唔順室內空氣好差, 好似無開冷氣咁, 又有人食煙. 服務都係一般, 佢地比較服務熟客/日本人啦.
又叫左蚧膏及左口魚邊壽司-味道都一般啦.
串燒牛舌- 都唔錯不過我就覺得燒得乾左d.

服務都係一般, 佢地比較服務熟客/日本人啦.