餐厅: 陶源酒家
资讯:

2024-03-09 1486 浏览
親友生日,打算訂半打壽桃包慶祝,已經早幾個禮拜打去問過關於壽桃包入邊蛋黃係咪全粒,打過去幾次問唔同嘅人,個個都話係全粒黃,到今日去拎嗰陣時再問多次服務員,佢好肯定咁答我係,但到打開嚟食嗰陣時,六個全部都係得半粒用刀切開嘅蛋黃😡😡😡我即刻打返去店舖問,佢哋即刻話有d係一半蛋黃,有d係一個蛋黃,視乎嗰粒蛋黃嘅大細,但冇可能六個都係得一半蛋黃囉😡😡😡根本就係得全部一半蛋黃,仲話佢哋從來都唔會同客人講話係全粒蛋黃,但係我打過幾次去問,幾個都係咁講,就算我唔計之前打去問嘅人,今日攞走嗰陣時嗰個服務員,佢好肯定咁話一定係全粒蛋黃😡😡😡😡其實唔係全個蛋黃唔緊要,問你要講清楚吖嘛,明買明賣,唔好諗住人地買外賣拎走咗之後返去冇得投訴冇得唔要吹佢唔脹,做生意做到咁,d野就係再幾好食都唔會再幫襯🤬🤬🤬🤬🤬
2024-03-06
外卖自取