2009-06-11
好朋友同我預先慶祝生日,選了日式任飲任食,上黎OP睇見食評幾好,而且地點方便!分時段收費,7:30-10:00,星期一至星期四,收$1687:30去到,9成滿座了,一定要訂位.先點飲品,除了汽水,罐裝的,重有幾款特飲如芒果紅茶,甘桔檸檬等等,算多選擇刺身,選擇比較少,沒有甜蝦和八爪魚, 每款叫了少少,其中只有三文魚和鮑魚好一點,吞拿魚味道好怪壽司:只叫了甜蝦,算新鮮,還叫了1款有芒果的卷物,樣已經唔得,好怪,唔好叫串燒:差不多大部份都有叫,燒雞翼,燒蝦,雞腎,鴨肉荵串,都好食,其中,燒雞髀菇同冬菇好好味炸物:天婦羅蝦,南瓜,蕃薯,等唔厚粉,幾好,炸蠔都好大隻,係厚粉少少熟食: 芝麻雞翼係幾好食,熱辣辣,其他如炒野菜,豆腐等等亦可以1.5小時,食左好多野,雪糕,點齊4款,可以雙球上,芝麻同朱古力味好正,朱古力味入面有碎朱古力,我最鍾意優點:上菜快,無漏單串燒比較出色,唔會好乾缺點:刺身選擇少兼普通,只有三文魚比較好,如果一心想主攻刺身,會失望!P.S. 謝謝 D & M
7:30去到,9成滿座了,一定要訂位.
優點:
上菜快,無漏單
串燒比較出色,唔會好乾
缺點:
P.S. 謝謝 D & M