依間肉桂圈好多國家都有~~朋友鐘意~所以今日香港開店所以去試下要排隊都正常~所以排之前都問左會唔會排完無得買~店員回覆唔會~所以咪排囉!前面十幾人應該快因為唔係新鮮出爐係現成品只係加小小糖霜 ~點知一排就45分鐘!圈有三種口味~原味~焦糖~朱古力尺寸有~正常~中~细前面位男士排到店員睇都唔睇就話依家只有細同朱古力味!🤦‍♀️但剛包好就已經出左另外兩款~~男士馬上黑面~~問你地係點安排~店舖一眼望晒~其實轉個頭睇一眼先覆客人啦!到我地啦~~~就話一人只可以買兩個😑我朋友一心都想買4個一盒正常尺寸~無只得细已經好失望~我地兩個人同店員談完道理後~朋友買四個~我就只買一個!细一個 26蚊~但品質控制好有問題~看圖~我個一個係細到呢~~~🤦‍♀️朱古力味太甜~無哂肉桂香~口感不夠鬆軟!超失望如果要試真係應該試正常尺寸42蚊個~
依間肉桂圈好多國家都有~~
朋友鐘意~所以今日香港開店所以去試下
圈有三種口味~原味~焦糖~朱古力
尺寸有~正常~中~细
到我地啦~~~就話一人只可以買兩個😑
细一個 26蚊~但品質控制好有問題~
看圖~我個一個係細到呢~~~🤦‍♀️

朱古力味太甜~無哂肉桂香~口感不夠鬆軟!超失望

如果要試真係應該試正常尺寸42蚊個~
肉桂圈/包
2020-02-06