2021-02-25 383 浏览
之前几次经过都几full house,今日唔知点解解好吉(我地仲特登book 左🤣)-All day breakfast其实个包就唔似sourdough🤣但左落都松软无油ok geh其他配菜全部都系无乜特别,就系食完唔会有特别感想印象🙈除咗个炒蛋🙁炒得好老唔滑,仲好大浸蛋白味,要加好多pepper 先得🙁-Mixed nuts, honey, and caramel icecreamWaffle 本身有啲失望🙈好薄,无乜蛋香,唔松软。但系个雪糕同啲nuts 令佢overall 变得好好食🤩雪糕好惊喜,因为真系好绵密一啲都唔求其,nuts 都比得好大方🤩有provide free wifi,所以如果无乜人𠮶阵都几适合做野(虽然张枱真系太细😳)

All day breakfast