2021-11-24
Café Crêpe (K11)尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖K11在尖沙咀咁多大型SHOPPING MALL, 是很有自然風格, MODY ROAD 呢個我口中會叫佢做舊K11以此區分K11 MUSEA 。女生總是愛甜食,10分鐘前話有小肚腩要減肥, 但見到甜品店又話餓要食野,仲要唔肥都唔點….身為男朋友正確做法是唔出聲, 默默陪佢食同埋單, 仲要講”BB, 你咁瘦無肥呀”CREPE 鹹甜都有, 就各點一份再SHARE啦$115 l'epicurien 是風乾火腿,外表無甜食咁靚同精緻,但相當飽肚美味。切開是豐厚架cream及青醬,蕃茄粒加火腿鹹香惹味甜方面比女朋友決定,佢就點左$89cafe gourmand,rum +cream cheese 好滑spread 係crept 上好襯,上面仲有好脆架朱古力biscotti 同朱古力醬。點左hot COFFEE latte $36同要杯expresso tonic $48,espresso 加有汽水,咖啡架苦味加汽泡似黑啤架來食下tea 幾relax 而且呢度架咖啡有水準。
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖
CREPE 鹹甜都有, 就各點一份再SHARE啦
來食下tea 幾relax 而且呢度架咖啡有水準。