2019-12-04 14 浏览
最近比較平靜了,難得出旺角拍拖緊要糖水直落啦。突然好想食心太軟就諗起呢間性價比高既甜牙牙。我地兩個人點左一個宇治抹茶心太軟伴雪糕及水果同埋一個朱古力窩夫party。個窩夫份量夠兩個人開心share,配上cream同雪糕,仲有啲脆脆同朱古力漿,多重口感,熱熱既窩夫配上冰凍雪糕真係好正,兩個人係佢未溶晒就清晒啦!之後心太軟就到左,時間剛剛好呢,配料好豐富,出面好多呢個價錢都無配料的,有雪糕,紅豆蓉,藍莓,士多啤梨(好甜,唔係cheap野,不過得一粒呢),最初以為做錯左,綠茶應該是綠色吧,切開一睇,真係綠色,只是外層焗到啡左:),啲綠茶漿好多,真係好正,再配埋啲配料,非常夾。但食到尾覺得有啲甜到漏,如果有杯水清一清就最好了。其實呢度仲有好多選擇呀,下次可以諗諗

其實呢度仲有好多選擇呀,下次可以諗諗