2020-05-10 161 浏览
終於捱過左冇得出街食飯嘅三個月!🥳🥳🥳 所以出嚟慶祝一下!個場枱數少左,好多人嚟食!好彩早左一日預約,否則walkin真係冇位呀!但其實我覺得咁樣嘅空間先至舒服,唔會同隔離坐得咁近,聽到晒人地講咩!而呢度主菜同甜品都係好高質!完全唔會比酒店嘅差! 呢碟蜜糖芥末比目魚,魚煎得香而不爛,魚肉細滑不鬆散,食落啖啖魚香味唇齒留香!呢個牛肉漢堡有芝士、菠蘿、蕃茄、雞蛋喺入面,疊得好厚,好難一口咬晒,但呢個配搭真係好好食,非常多汁,每啖都係幾層味道層次,滿足晒我嘅味蕾呀!不過我稍嫌個牛肉煎過左少少龍,有少少燶咗嘅苦味!最後一定要試佢地嘅甜品!我哋嗌咗碟大糖鈕拼盤,8款甜品,甜咸凍熱有齊,每件都做得相當精緻,隻隻都好好食呀!令我最配服係個waiter,上菜果時佢逐一介紹,講埋每隻甜品有咩特別,仲教我地識邊隻先/最後食邊隻,非常貼心!講真,佢呢種咁精緻嘅造型,出面都賣到好貴,今次$238就食到8種唔同嘅甜品,相當抵食呀!
終於捱過左冇得出街食飯嘅三個月!🥳🥳🥳 所以出嚟慶祝一下!

而呢度主菜同甜品都係好高質!完全唔會比酒店嘅差!

蜜糖芥末比目魚

牛肉漢堡