起初見到好多人係出面等,以為無位嫁LA點知2個人就超快有位,真好彩叫左2個SET LUNCH+多個DESSERT個SET LUNCH有個SALAD+個牛肉石頭飯+個SET DESSET(雪糕+窩夫)+野飲個SALAD唔多好食=(......................D配菜唔好食,個鴨煙肉就唔錯牛肉石頭飯比我想象中好食,值得一試呀^^仲要OK大碗,一個女仔會食唔曬~~上面有好多送,個芝麻菜係最好食嫁 MATCH得唔錯呀SET DESSET(雪糕+窩夫): 我要左個CHOCOLATE味既雪糕配多塊原味既窩夫個CHOCOLATE味既雪糕就唔太甜,D味幾濃,岩我呢D唔多中意太甜既人原味既窩夫就唔係幾好食LA,好淡最後仲叫左個朱古力芭菲,個名同個樣都好令上面既朱古力窩夫真係幾好食,苦苦地但食到入面就唔知點解酸酸地LA,所以食左一半就無食到但個度食野都幾貴,一個SET LUNCH都要$7X,仲要加一
起初見到好多人係出面等,以為無位嫁LA
點知2個人就超快有位,真好彩
叫左2個SET LUNCH+多個DESSERT
牛肉石頭飯比我想象中好食,值得一試呀^^
仲要OK大碗,一個女仔會食唔曬~~
上面有好多送,個芝麻菜係最好食嫁
MATCH得唔錯呀
原味既窩夫就唔係幾好食LA,好淡
最後仲叫左個朱古力芭菲,個名同個樣都好令
上面既朱古力窩夫真係幾好食,苦苦地
但食到入面就唔知點解酸酸地LA,所以食左一半就無食到