2022-11-15
推薦指數5/5將軍澳海傍 有好多chill chill 既選擇 我地行行下見到呢間Gonuts search 下先知原來係Heysonut 同精釀啤酒店Once You Go Craft 開既 想試Heysonuts 好耐架喇 然後佢真係冇令我失望酥炸口水雞配四川醬:呢個炸雞口味野味又特別 出面好少見有呢個味道 鐘意食辣又重口味既你一定要試下 雞皮炸得好脆 (但略嫌炸得過久了一點 還好雞肉不會乾)配手工啤一流呀白松露油野菌貓耳朵意粉入口係又熱又香菇味又creamy又有嚼口既貓耳朵 驚喜既係佢加左啲松子仁 令整體味道更昇華Soufflé with tiramisuHeysonuts 不嬲係甜品出名 今次叫呢個tiramisu souffle 係要將espresso倒入軟軟綿綿 鋪上黑巧克力碎片既souffle 上 甜度剛好 口感到位Carbon brews mango papaya呢個好飲 係唔會好甜但又fruity 既味道 男女都會鐘意有機會我會再去試埋其他野架 私心推
白松露油野菌貓耳朵意粉
Soufflé with tiramisu