2008-08-03 11 浏览
Euro GO GO 是我朋友帶我來食的 ! 我地經常來星期六來 Tea !下午茶餐幾好架 , 唔太貴 , D 包特別好味 ! 不過我就唔係太仲意佢地 D 所謂 Pizza ..... 嘩 ~ 薄過 "克力架" 餅干 , 我估你張塊克力架餅, 沬 d 茄醬同芝士都會有差不多效果 ...... 仲會脆D 平D , 呵呵 ! 如果要食 , 我會推介法式麵包 , 一來很脆 , 很入味 (蒜蓉味 + 選料味) , 而且價錢合理囉 ! 係呀 ! 講樣野比大家知 , 如果你是常客而又對 Euro Go Go 滿意 , 你可考慮做 member , $380 有很多贈卷比番你 , 包括一個 free pizza , 兩張套餐平日買一送一等 (其他仲有咩我就唔知了, 因為個 fd 開左) , 而 $380 好似八達通甘面值可以用番晒 (每次買野扣錢) , 都幾好架 ..... 值得考慮 ! 整體 ok , 我會成日番炒 , 不過唔會叫 Pizza , 呵呵 !
下午茶餐幾好架 , 唔太貴 , D 包特別好味 !