餐廳採取半開方式, 係外面經過都可以望到入面既裝潢, 主要用左綠色嘅植物做裝飾🌿而座位都幾闊落, 坐得舒服☺️🍴ᴍᴀɪɴ·泰式香葉肉碎煎蛋飯 $88﹟入坐時間已經係下午茶, 其實呢個同lunch既價錢一樣🤨材料味道都正常發揮, 個飯份量都大份, 有少少辣幾惹味🙂鐘意d豆角切粒粒, 食落爽口☺️但個肉碎略嫌多咗啲我最憎嘅肥豬肉😂😂個煎蛋🍳煎得到位👌用叉吉一吉變流心蛋黃再撈埋飯同個肉碎一齊食, 幾jeng😎🍴ᴍᴀɪɴ·椰香斑蘭沙沙Americano 配焗蒜香軟包 $58﹟見佢係特別推介... 結果比想像中普通🤔就係一杯比較重椰奶無咩斑蘭味既smoothie, 之後自己再落咖啡落去, 佢所講既americano🤔🤔我覺得應該係expresso, 加埋一齊飲, 就好似一般既椰奶咖啡😅﹟而且d冰明顯未blend好, 時不時吸到較大粒既冰, 重點係餐廳無提供飲管或者🥄比我mix佢地😅個蒜蓉包就有d奇怪...個麵包就比較硬身, 食到似係吸收左d龍蝦味既油, 反而蒜蓉味就唔係好食到😂🥤ᴅʀɪɴᴋ·自家製氮氣冷泡茶 (follow餐廳ig免費升級)﹟外表好似巫婆整出黎既紫色藥水🔮其實味道係一杯類似香茅加斑蘭
🍴ᴍᴀɪɴ·泰式香葉肉碎煎蛋飯 $88

﹟外表好似巫婆整出黎既紫色藥水🔮其實味道係一杯類似香茅加斑蘭既野飲黎, 幾特別🤪先係飲到香茅, 再係斑蘭味, 飲落清清地甜甜地, 味道都幾易入口🙊

•••
另外一提, 間舖既service可以做得更好🤔我地一行2個人, 無share plate同埋只得一分餐具, 如果可以有番少少人性化既服務會更好😂而且我地張枱頻頻出錯, 我地無order過咖啡但就無啦啦黎左..有同事仲比左其他客人既credit card比我地🙈