2023-07-29 41 浏览
朋友住将军澳,所以特登拣咗呢一间在将军澳海旁的餐厅。呢间餐厅好chill, 好适合同朋友过嚟happy hour。我地一人拣左一杯beer, 主食就叫了pizza & Lasagna share食。 Beef Lasagna味道相当浓郁, 有重重的芝士味, 牛肉碎和配合得天衣无缝,虽然份量不少,但好好味,两人食下食下就食晒。 HALF & HALF PIZZA贪心想试多个味道 所以我地叫左两个味。 PIzza 底是厨师即叫即打粉做的, 食得出十分新鲜! 上菜是香喷喷热辣辣的👍由于我哋都是芝士迷, 所以叫了一个芝士四重奏! 味道相当浓郁, 大满足!而signature 的配料很丰富,除了有蔬菜、肉、还有海鲜~ 环境好阔落,听住好chill 既音乐 饮下啤酒同朋友倾计, 对面还有动物公园 间中有小毛孩行过, 食饱饱再吹下海风! 真是人生一简单美好既享受!

Beef Lasagna

HALF & HALF PIZZA
贪心想试多个味道 所以我地叫左两个味。