同阿妹行街見到入邊裝修得好靚,而且環境好舒服咁,今日嘅晚餐就決定揀你啦!😉🍣 Seared Tuna Salad $108本身以為係生嘅吞拿魚,原來係將吞拿魚煎到半生熟咁,佢煎到好香🫶🏻 仲要係厚切果隻!! 成個沙律食材好新鮮好豐富,有煙三文魚、小蕃茄、麵包糠、沙律菜同牛油果😋我想講其實好大份,我地2個都食唔曬 😂Mushroom Crepe🌮 $78一上到枱已經聞到充滿蛋香既Crepe,入面有蘑菇同芝士,D蘑菇大大粒好有咬口😍 配上黑醋好開胃,而且唔油膩,感覺上身體少左負擔😆 又可以繼續食啦~原來佢有隱藏Menu😱 因為我比較鍾意飲dirty多啲,所以就直接問店月有冇dirty提供,原來係真係有㗎!🤫 我就即刻叫咗一杯,甜度適中,可能我個人鍾意比較苦嘅,所以對我來講啱啱好!我妹就叫左杯凍 Rose Latte ,好香玫瑰味🌹 但我個人認為甜左少少~ 想得閒去放鬆一下嘅可以嚟呢間試吓😁總括而言 (5個💙係最高)好味指數 : 💙💙💙💙🤍服務態度 : 💙💙💙🤍🤍環境打卡 : 💙💙💙🤍🤍回頭指數 : 💙💙💙💙🤍📍Mansons Lot🏢灣仔汕頭街1-3號地下🕗星期日至二 08:00 - 18

🍣 Seared Tuna Salad $108

Mushroom Crepe🌮 $78

總括而言 (5個💙係最高)
好味指數 : 💙💙💙💙🤍
服務態度 : 💙💙💙🤍🤍
環境打卡 : 💙💙💙🤍🤍
回頭指數 : 💙💙💙💙🤍

📍Mansons Lot
🏢灣仔汕頭街1-3號地下
🕗星期日至二 08:00 - 18:00 / 星期三至六 08:00 - 21:00
🍣 Seared Tuna Salad
Mushroom Crepe🌮