2022-05-20 25 浏览
經常都會同朋友去旺角行街,留意咗好耐邊度有舒適嘅cafe店,係染布房街,我哋搵到一間坐得又舒服, 食物質素有幾好,所以喺度推介一下。 YOLO CAFE & BAR 呢度嘅裝修行簡約風,畀人感覺好舒適,最啱就係休息下食少少嘢,飲番杯咖啡放鬆下。店員非常親切有禮貌,值得一讚。座位嘅空間都非常足夠,所以坐得都幾舒適煙三文魚牛角包早餐 88 元牛角包焗到好香,熱辣辣,最特別之處就係中間夾住啲沙律菜,最外面有兩塊好大片嘅煙三文魚,煙三文魚嘅色澤好新鮮, 帶有少少鮮味,牛角包非常鬆脆,一口咬落去味道層次好豐富。薯條方面炸到好香脆, 熱辣辣非常好食經典凱撒沙律 78 元 凱撒沙律好多麵包方脆,沙律菜砌得好細好翠綠,入口味道清新,面頭舖咗一層厚厚嘅芝士碎,鹹中帶的鮮甜味道,加埋沙律醬酸酸甜甜,又開胃又好食。蘑菇黑松露長通粉 128 元味道好香濃,芝士同黑松露味道同口感好平衡,加上香濃嘅忌廉蘑菇汁, 幾樣嘢加埋簡直係絕配,長通粉軟硬度適中,有煙韌嘅感覺,食起嚟都相當彈牙,呢個好值得推介。如果去開旺角,又想搵個地方休息下, Yolo cafe 好值得推介
YOLO CAFE & BAR

座位嘅空間都非常足夠,所以坐得都幾舒適

煙三文魚牛角包早餐 88 元

經典凱撒沙律 78 元