2022-06-29
呢間西餐開係東廣場既正中間,行入啲就會見到,因為佢算係商場佔地最大既餐廳,望落特別氣派。東廣場係觀塘地鐵站行5分鐘就會到,都算方便。今次同朋友黎叫左一份沙律同一份主食,加多兩杯野飲同甜品。先上菜既係芒果牛油果蟹肉沙律切開黎睇顏色好豐富,食落都好清新,啲蟹味咸咸地又幾夾芒果既甜味,因為有牛油果,食完都有啲飽。之後上菜既係美國香煎雞胸,佢伴碟既汁好香,配埋隔離啲蔬菜食,感覺健康又入味,雞胸煎得好脆又唔會好鞋,岩晒中意健身既朋友。仲要好大塊,一個人應該食唔晒。飲埋個羽衣甘藍汁同香蕉牛油果奶昔,真係飽晒,兩杯飲品都唔會好甜,飲得出係生果鮮榨,無溝好多糖。最後食埋個tiramisu收尾,咖啡味濃郁,成餐都好滿足,食完之後比我既感覺係,佢啲既食物同飲品都係健康清新,唔會重甜又唔會好咸,味道岩岩好,一定會再去埋單兩個人每人200幾蚊左右,值回票價,餐廳既侍應服務都好周到,換主食同甜品都會係上餐前幫你換好新既碟
東廣場係觀塘地鐵站行5分鐘就會到,都算方便。
先上菜既係
芒果牛油果蟹肉沙律
之後上菜既係美國香煎雞胸,