平時比較少去酒吧,怕環境嘈同雜。幾兩日去咗尖沙咀一間樓上酒吧,環境幾舒適,又有粉紅花花佈置,幾啱女仔去呀~呢度Happy Hour主打串燒組合配飲品,仲有主食如意粉、Pizza, 去飲酒🍸定食飯都得!🍢串燒組合 $118揀咗呢個組合試下~ 有免治雞肉棒、雞軟骨、雞皮、雞髀菇同日本厚油揚。整體都幾好食!雞肉棒入面有軟骨有咬口,雞皮香脆,雞髀菇偏薄,厚切會更好食!第一次食厚油揚串燒,估唔到都幾好食,入面好多汁😋🍹Citrus Punch西柚汁加橙汁,幾清新!我幾鍾意唔會太甜,不過怕酸就第二款好啲😂🥔黑松露野菌忌廉汁薯仔粉 $98幾鍾意gnocchi嘅煙韌口感,見到menu有就試試啦~ 味道都唔錯,忌廉汁好足夠,薯仔丸子有啖啖薯仔香味,都幾煙韌!🍕西班牙辣肉腸PIZZA $138正常好味嘅薄批pizza,辣肉腸好大塊,但唔辣嘅,一個有8件,份量多!呢度仲有得睇波、打桌球,都幾啱一班朋友嚟聚下,有得飲又有得食!

🍢串燒組合 $118

🍹Citrus Punch