2022-12-08
❣︎ 位於soho的舒適西餐廳❤️今個週末想食好啲揀左黎呢間食brunch $388一位位置係大館附近地下層是酒吧🍷可品嘗各種手工雞尾酒🥂上層係餐廳🍽️有室外同室內座位今日天氣好所以安排左我係室外☀️.員工服務真係一級捧啲員工靚仔之餘 服務真係好貼心十分我會比十分🫣❤♡⋯⋯食評⋯⋯♡ ☻ 4.8/5 𝑫𝒓𝒊𝒏𝒌Free Flow Mimosa & Aperol Splitz 120mins一杯cocktail 為呢個美味的brunch揭開序幕🥂𝑨𝒑𝒑𝒆𝒕𝒊𝒛𝒆𝒓🥗French Oyster 2pcs • Parma Ham • Smoked Salmon • French Comte • Caviar Chips • Chopped Salad • Garlic Bread • Half Pin Lobster +$88首先出場的是生蠔🦪生蠔正wo 落小小檸檬汁好鮮甜🤩然後拼盤出場最正係龍蝦🦞好好肉好大隻烤得岩岩好👍🏻肉質鮮嫩 超正🫶🏼薯條上面有黑魚子同埋沙律醬係幼薯條黎 炸到金黃色咁 薯味都好夠 🫶🏼𝑴𝒂𝒊𝒏🥩Angus Tenderloin 安格斯里脊肉+$98呢塊肉真係不得了一出場就聞
今個週末想食好啲
揀左黎呢間食brunch $388一位