2021-03-29
由於情人節當日仍然有限制晚上營業時間,所以book左下午食餐飯慶祝。▶️服務:當日book左下午2點,我地預早左1點半已經到左,去到就同店員登記booking,其實都無諗住可以早入去,只係想佢知道我地到左驚佢會再打黎,結果佢同我地講「你地早左咁多?因為有張4人枱預左俾4個人,你地得兩個人,但個枱客人遲左半個鐘都未到,我唔知佢仲黎唔黎,佢黎我都要俾左佢先,你地不如出去行到兩點先再過黎」。我覺得都ok嘅,但其實係咪應該都打電話問一問位客人黎唔黎先?咁起碼唔會hold住張枱先,因為出面都有客等緊位。等地離開左餐廳大概5分鐘左右就已經收到餐廳電話叫我地返返去⋯⋯但我地已經行到去大馬路😂又要即刻行返返轉頭。入到餐廳整體感覺服務可以,但有待改善。因為我可能有小小同上一手never too late做左比較,上一手一個女仔走全場都可以做得好好,但今次係兩個人都搞唔掂,好似有小小亂,加上上菜時間做得一般,所以希望會再加強。▶️食物:預先Book左情人節餐,其實擺盤真係好靚好精緻,但食落無乜驚喜,價錢同食物質素唔成正比,同預期中有小小出入,只可以講ok。▶️環境:簡潔舒服,可以再擺多小小擺設會更加好。
▶️環境:簡潔舒服,可以再擺多小小擺設會更加好。