2024-03-26 194 浏览
蟹子沙律:切得好幼既青瓜丝配上蛋黄酱,去除左青瓜既草青味,只剩低清新既感觉,加上粒粒蟹子令口感更丰富,出奇地好味😋沙追鱼天妇罗:呢个价钱有3旧鱼加片紫苏叶几抵食㖞,鱼肉几滑,不过个天妇罗汁就有啲唔够咸。火炙三点刺身:有炙烧带子、拖罗同左口鱼边配上海胆同三文鱼子,左口鱼边啲油份烧出黎好香,带子冇咁多油但鲜味同面头既焦香融合埋一齐好好味,美中不足既系拖罗有啲过熟既感觉,不过有烧过既油香搭救,海胆同三文鱼都几鲜甜,中和番炙烧刺身油腻感。芥末青瓜:估唔到芥末同青瓜系咁夹既!佢地将青瓜个芯批左出黎果旧特别好味,可能因为相对有皮既入味啲,吸左啲柚子醋同芥末,都系令到个青瓜完全冇草青味又开胃。串烧:最中意系烧年糕,本身以为佢系入面有芝士果只原来冇,但冇芝士冇咁腻更加好味;免治鸡肉串点蛋黄酱油唔会错啦;青椒虾滑就偏辣唔食得辣既要小心;鸡皮同菇本身冇咩调味,我地唯有点番蛋黄酱油😂呢到仲有啲特别啲既串烧例如系提灯同埋鹅肝大黑菇,可以一试👏🏻环境方面非常唔错,坐吧枱可以帮住师傅整野食,吧枱凳高侍应仲会好贴心帮我地推凳,厕所都干净企理。餐厅仲有生蚝供应,价钱都好亲民,大家中意蚝既话都可以黎试下!
蟹子沙律

沙追鱼天妇罗