好钟意石门呢间"Piano Piano Cafe", 用餐感觉好舒服, 好relax 餐厅装修简约, 带有特色, 墙上有好多唔同既装饰~~店内环境干净整洁, 座位坐得舒服~~餐牌食物选择丰富~有多款全日套餐, 价钱经济合理另外又有小食, 甜品等, 都好吸引~~晚市既2人餐$268都几抵食~荔枝白桃乌龙茶 乌龙茶味香浓, 带有阵阵嘅荔枝同白桃香味~~同时又充满有乌龙茶嘅清香, 清新怡人Tiramisu Latte饮品卖相精美, 面层洒满可可粉同埋嫩滑嘅Tiramisu , 好靓好吸睛!!咖啡入口香浓, 口感顺滑,同时带有Tiramisu嘅甜香, 两者完美咁融合一齐, 浓郁又柔滑烟三文鱼藜麦沙律沙律卖相色彩鲜艳, 有新鲜嘅烟三文鱼片, 配上青绿沙律菜同藜麦, 非常健康又美味~~三文鱼鲜嫩多汁, 藜麦带有坚果嘅香脆口感, 沙律酱酸甜适中, 同沙律菜一齐食, 口感丰富芝士磨菇鸡翼鸡翼表面炸到黄金, 内里有满满既芝士同磨菇~一啖咬落去感觉到芝士融化系口中, 带出浓郁嘅奶香, 而磨菇嘅更加增添了层次感特色英式早餐有烟三文鱼、牛油果、车厘茄、炒蛋、薯饼、肠仔、croffle同沙律菜~~每一样食材都经

餐厅装修简约, 带有特色, 墙上有好多唔同既装饰~~

店内环境干净整洁, 座位坐得舒服~~

餐牌食物选择丰富~
有多款全日套餐, 价钱经济合理

另外又有小食, 甜品等, 都好吸引~~

晚市既2人餐$268都几抵食~

荔枝白桃乌龙茶
乌龙茶味香浓, 带有阵阵嘅荔枝同白桃香味~~
同时又充满有乌龙茶嘅清香, 清新怡人

Tiramisu Latte

烟三文鱼藜麦沙律

芝士磨菇鸡翼
鸡翼表面炸到黄金, 内里有满满既芝士同磨菇~

特色英式早餐
每一样食材都经过精心烹调, 摆放整齐~
烟三文鱼鲜美, 炒蛋软嫩多汁, 薯饼香脆可口, 肠仔弹牙有嚼劲, 而croffle则带有松软嘅口感

鲜杂果厚松饼
甜品摆满了新鲜的杂果, 色彩缤纷~~
厚松饼松软湿润, 空气感十足~
有浓郁既蛋香, 口感细腻

我仲加左2球雪糕添, $12/球, 食完超满足丫!!!
用餐时段
  • 鲜杂果厚松饼