2023-07-08 55 浏览
已經係二度幫襯,勁鍾意呢間餐廳嘅氛圍好似去咗旅行咁,下次有機會真係好想搵多幾個friend直接坐喺佢架露營車入邊🤣泰式燒牛肉沙律:牛肉份量有驚喜喎,燒過感覺會有啲炭火嘅香味,再加上佢另外會有一碟秘製醬汁酸酸甜甜好開胃,沙律菜好新鮮唯獨係個紫色椰菜有少少苦。溫泉蛋卡邦尼意粉:白汁同濃厚嘅芝士🧀️互相配合好濃郁,每一啖意粉都彈牙同埋好掛汁,相當值得一試嘅主食💛清新柚子煙燻三文魚洋蔥pizza : 4個人嚟食最好就係食pizza又可以分得均勻😝因為即叫即焗等嘅時間有少少耐,個餅底好香脆,最鍾意佢落咗柚子汁夏天會有一種好Flash嘅感覺,一啲都唔會膩。飲品係佢哋好有心思嘅一part,款式超多💛尤其係改名,被’‘好雙乳的莓莓’‘吸引,order呢一杯,係士多啤梨同藍莓打成嘅沙冰,非常適合如果唔鍾意飲好甜飲品,又想有營養啱而家咁熱嘅天氣🔥抹茶芭菲杯:話說我啱啱喺日本返嚟,唔係講笑佢個質素拍得住日本甜品舖,頂層有抹茶雪糕,香口好重牛油味窩夫,中層有大量嘅紅豆同厥餅,加上超多脆米,每一層都食到唔同嘅材料口感好豐富💛