2020-01-10 40 浏览
約左個好耐無見既朋友係葵芳放工食飯,見新都會新開左西餐廳就試下。餐廳唔係好大,但閒日夜晚都唔洗點等位,我地兩個人坐左係角落,個感覺都好舒適。我地點左晚市套餐,有湯主菜同野飲,價錢唔算貴。我地叫左個漢堡包餐同一個甜品share 食。我地叫左4號奧斯卡芝士牛肉漢堡包,個漢堡包好大舊,我切開一半個漢堡包都唔會散,塊牛肉好厚好大舊,個醬有點似肉醬,再有兩塊煙肉,個漢堡包整體味道唔錯,個份量大件,我地兩個人食都已經覺得好夠,個薯條粗粗地而且都好脆,仲有新鮮既沙律菜。值得提一提,我覺得隻碟好靚。餐廳環境很好,好適合朋友聚會。之後我同朋友都覺得甜品meal 好吸引,每款都好想試,但因為個漢堡包太大,已經有點飽,想點兩款但最後只點了一款,我地揀左 焗75%朱古力班戟心太軟,覺得幾特別,未食過班戟心太軟,個班戟皮好脆,而且即點即做,熱的濃味朱古力配凍的雪糕,好好味,喜歡朱古力的朋友一定要試。總結呢餐飯食得好開心。

奧斯卡芝士牛肉漢堡

總結呢餐飯食得好開心。
焗75%朱古力班戟心太軟