行經時代廣場見到呢間新開的韓國餐廳🇰🇷就係13樓戲院隔離,啡色木為主,柔和燈光色調,好舒服❣️坐係卡位仲有簾垂落來,增加私隱感👍🏻我地既晚餐點左:🥩和牛三文治🥩牛助骨🥓白切肉拼生菜包飯醬🍌燒香蕉配雞蛋布丁及朱古力醬🍍菠蘿梳打🍋青檸梳打.和牛係吉列和牛,炸香外皮,保留內裡的肉汁,一咬就爆汁,配脆多士好滋味!牛肋骨燉得好軟腍,牛肉已經一片片切開排好,加埋醬汁好夾好惹味!.白切肉即五花腩,簡單煮香,再取一片生菜,放上白切肉,再隨你喜好加唔同既配料,例如泡菜、芽菜、蒜片、辛辣醬等等,再包住一齊食,口感好豐富!韓式地道食法👍🏻.香蕉上有焦糖,烤香後好香甜!而且仲有朱古力醬可點😋 雞蛋布丁好濃郁好綿密🍮 青檸梳打好好味,好清新!而菠蘿梳打,菠蘿味好突出😋

🥩和牛三文治
🥩牛助骨