2022-02-17 51 浏览
情人節的午餐~ 由於情人節沒有了晚市,我們便在中午吃餐好既~ 工作關係時間有限制~ 我們決定豐富一小時,台式打邊爐!餐廳裝修得好靚,淺色文雅既設計同裝修,成個場好大,好多卡座位,坐得舒服之如仲同其台既客人保持到1.5以上既安全距離,環境一流!餐廳職員服務教好好!成個用餐環境感覺都好優雅!我地叫左個$88/位既套餐任食,包左西班牙粟飼豬5花腩同精選美國牛胸腹仲有大大碟花雕醉雞任叫~ 菜類,瓜類,丸類,麵類同調味料都可以係自助區到自取,非常多選擇!不得不提仲有熱辣辣嘅飯,炆豬手同埋台式肉燥可以吃!真心好正,豬手真係炆到好淋!同埋台式肉燥同熱飯一齊食真心開左個胃~ 我地叫左養生湯系列既牛品一品鍋~ 飲完濃濃足料既牛補湯之後就食埋牛筋同牛肚,就開始打邊爐~ 我既次序係牛肉豬肉同埋飯一齊食~ 好好味~ 調味料仲有豆瓣醬!超級多選擇!醉雞真係好入味!粟米超級甜!菜類好多選擇,仲有菠菜Tim! 原來都超級多野揀,大愛粟米貢丸,好好味!仲有甜不辣都可以自己淥完加埋甜不辣醬!好有台式的感覺!

我地叫左個$88/位既套餐任食,包左西班牙粟飼豬5花腩
同精選美國牛胸腹仲有大大碟花雕醉雞任叫~

我既次序係牛肉豬肉同埋飯一齊食~ 好好味~
調味料仲有豆瓣醬!超級多選擇!

醉雞真係好入味!粟米超級甜!菜類好多選擇,仲有菠菜Tim!