2021-10-15
#極尚大喜屋 前日和朋友行銅鑼灣,行到又攰又肚餓,就決定去食日式放題🇯🇵🇯🇵 好耐沒食過放題啦,心情好興奮😀😀😀晚上時間 8pm. $228/ 位,任食2小時☺️都唔貴,而且食物種類相當多,特別是壽司和刺身,極多款式!🔹刺身好新鮮,生蝦好甜,帶子和各種魚類也新鮮,食左幾轉😜😜😜🔹焗廣島蠔,係千島醬加蟹籽同有啲洋蔥,酸酸甜甜咁,好好味😁😁🔹燒鰻魚,完全係我至愛,很肥美,唔會燒到皮變黑,剛剛好,最正係啖啖肉😋😋😋🔹火炙鹽燒左口魚壽司,呢個我點了十件,因我覺得好好味又抵,平時食呢個都唔平😁😁😁😁🔹飲品: 自助區,冷熱飲品大量供應,連清酒和梅酒都無限任飲,呢個價錢,抵食到顛左😘😘😘😘🔹甜品區、冷盤沙律區、熟食區、老火湯區都放了大量食物,非常滿足啊❤️除了有N. 咁多種食物,我覺得還要讚的是地方寛敞,大部分都是卡位,唔會人逼人👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼極尚大喜屋日本料理地址:銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期9樓
晚上時間 8pm. $228/ 位,任食2小時☺️
都唔貴,而且食物種類相當多,特別是壽司和刺身,極多款式!
極尚大喜屋日本料理
地址:銅鑼灣軒尼詩道489號銅鑼灣廣場一期9樓