第一次經過呢間餐廳,見到環境幾stylish ,主要食面啱唒我,有個似菲藉manager 用好命令語氣指左我坐底,然後見佢用命令口吻叫一個行動不便o既人坐去好唔方便嘅位置,一心想將側邊一排座位先坐滿,而唔係因應客人需要而安排坐位,感覺上服務同茶餐廳無分別!我件外套掉喺地下,waitress 企喺隔離扮望唔到做自己野,我自己執返,當然呢個唔係佢職責,但員工質素由始可見我叫左set lunch$78 miso ribs noodles Miso ribs 好入味好吃,但只得三舊略嫌少,當然ribs 成本較高,以$78來說合理,湯底普通,蛋面軟硬適中,有蛋面味,其他配菜冬菇,粟米,豆芽行貨,餐茶芒果红茶有驚喜。食到12:30pm有一行人店外排隊,但餐廳有1/3空位,足夠外面等嘅人有餘,唔知點解唔先安排入坐,有為餐廳做勢之嫌總括來說,如果唔係附近返工,唔會再黎!餐廳位於金鐘,不愁無生意但亦請注重細節!

總括來說,如果唔係附近返工,唔會再黎!

餐廳位於金鐘,不愁無生意但亦請注重細節!