環境相當舒服,食物有小驚喜 gillianlao888等级22019-10-19741 views Follow 一早想試下呢間餐廳,見天氣好,約左朋友一齊黎食晚餐。晚餐時間餐廳接待處有4位員工,但態度麻麻,全部走冷酷風格入到餐廳被安排坐戶外位置,天氣好加上富南洋風的佈置,座位舒服,相當舒服同Relax👍👍👍,好適合Happy Friday Dinner~食物普遍偏貴,但味道有驚喜亦有小心思,待應們服務相當唔錯,有主動問我地對食物的評價👍👍❤️,仲比左d有趣的cocktail 建議呢餐食得舒服,雖然價錢唔係親民,應該都會再encoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare環境相當舒服,食物有小驚喜 富 https://s.openrice.com/QrLT0cdOs00Report Madame_Fu 非常感謝您選擇到訪 Madame Fù 以及您的評論,很高興您喜歡我們的食物。我代表Madame Fù團隊,希望能盡快再次歡迎您!感謝您與我們分享這個特別的夜晚。謝謝您寶貴的意見,我們希望以後有機會您還可以再來 Madame Fù,並希望能為您提供更好的體驗。2019-10-24 Reply Post Ratings4Taste5Decor4Service5Hygiene3ValueDate of Visit2019-10-18Dining Method堂食Spending Per Head$900 (晚餐)