2020-10-14
環境🌟🌟🌟🌟🌟食物🌟🌟🌟🌟服務🌟🌟🌟🌟🌟 重要:一定一定要提早book‼️//因為女朋友生日,一直都好想黎呢到打卡,所以提早差不多一個月上網book位,但依加疫情原因,早幾日都book到。//因為疫情停左live band同埋無再分貴啲個區,所以早book位會安排你坐去貴啲果個區域,真係靚好多,對正個空舞台和係個水晶燈下面,反光有啲彩虹🌈//野飲方面:睇你係咪飲紅白酒啦,因為house red or house white一支有65折優惠,抵好多。佢地一杯都150蚊,兩個人都飲一定叫一支抵飲既,所以我地叫左一支白酒都差啲飲唔晒//野食方面,我地都叫個set dinner 6xx一位,有4個course,比起散叫抵食好多既我覺得main course果雞胸幾出色,一來好多種配料,食落口感好豐富和一啲都唔乾。而牛柳就一般,啲肉有啲散//甜品方面,叫左一個蛋白霜和拿破崙。如果慶祝生日一定要提早同餐廳講,佢地會幫你寫happy birthday 和點蠟燭🕯️//總括然而:✅ 環境氣氛都一流,適合影相打卡 ps.廁所一定要打卡✅ 好適合慶祝生日或者紀念日✅ affordable luxury 適合大
食物🌟🌟🌟🌟
服務🌟🌟🌟🌟🌟
重要:一定一定要提早book‼️
總括然而:
✅ 環境氣氛都一流,適合影相打卡 ps.廁所一定要打卡
✅ 好適合慶祝生日或者紀念日
✅ affordable luxury 適合大家預算有限,但想試下fine dinning
✅ 提早book仲有得去貴果個area食
🙁 疫情下停左live band 失去左佢地最大既賣點
🙁野食算係中上,有限預算就好okay