鍾意環境靚嘅一定會好享受呢一間餐廳嘅景緻,坐擁維港景色,被玻璃包圍,夜晚看下去五光十色非常漂亮,加上餐廳氣氛非常好,配以不同的燈光與音樂提升格調,更適合與朋友上來用餐享受不一樣的晚上時光。生日嘅時候佢哋仲會一班工作人員一齊唱生日歌,點會噴火蠟燭,非常之有氣氛同好熱鬧🤭一定會帶嚟驚喜同歡樂記憶。Caprese salad 用返番茄與水牛芝士逐層製成開胃的沙律小食,適合夏天享用。Avocado Crostini多士上面搽咗少少牛油果,再加埋水牛芝士同蕃茄,同另一道沙律嘅感覺係有異曲同工之妙。Sausage Strozzapreti 感覺有少少似平時食波仔叮叮蕃茄味意大利粉嘅嘅味道,好啱小朋友食,意粉非常琳,腸仔份量雖然唔多,勝在蕃茄醬夠哂味,入口都熱辣辣。三文魚柳主菜嘅呢個三文魚柳之前已經食過一次,可以值得再試,覺得佢整得啱啱好唔會太熟,配菜仲有蘆筍同圓滑薯蓉。Classic Tiramisu好正宗嘅意大利軟餅口感,咖啡餅底非常濃郁,配埋軟滑香甜嘅軟芝士,真係有瞬間覺得好似去返意大利旅行嘅感覺。

Caprese salad
用返番茄與水牛芝士逐層製成開胃的沙律小食,適合夏天享用。

Avocado Crostini

Sausage Strozzapreti