2019-12-01 1401 浏览
今日黎到觀塘海濱影相,影夠就黎哩度食嗰brunch先,好鐘意cafe既木製扇頁吊扇,有一種置身歐洲既感覺❤️❤️英式早餐必點吇,超豐富呀黑松露炒蛋係英式既炒法😚😚😚原來條腸係芝士腸黎架😊😊因為一切就咇哂啲芝士出黎😚😚😚煙肉脆脆的,不過不是我喜歡的那種,每咬一口大啡菇,湧出大量鮮甜的菇汁,仲有兩塊鬆脆的吐司🍞及茄汁😊😊沙拉🥗除了沙律醋外,還加了酸甜的芒果醬,與parma ham 結合在一起,Fresh呀!不過略咸了一點😆😆😆再嗌左Grilled Cheese & Avocado & Parma Ham 牛角包🥐芝味沒有的😩😩😩😩我係為左芝士所以先嗌,好失望呀,只係得一大達沙拉汁😩😩😩小小的蕃茄同青瓜,索價$88真的有點貴喔🤨🤨🤨🥐一啲都唔脆口同唔夠熱😩😩

英式早餐必點吇,超豐富呀