2018-07-15 372 浏览
基本上都間中會到觀塘區嘅樓上cafe....Hea下食下野傾吓偈..今次三個大人一個小朋友之下,亂衝直撞就去咗喱度試吓,唯一係上去餐廳期間坐升降機,工廈係用傳統的舊式升降機小朋友會有啲害怕,但想到去餐廳環境非常,部份地方展賣一些日本系列的精品丶用品傢俬,整體感覺很舒服!至於下單方面,需計算平均每人的收費$90..而小孩不計,咁岩當日和家人嘆過早茶吃飽了點點東西,先上去呢度搵朋友傾計,最後帶咗兩個主菜、包兩杯野飲同埋餐湯或沙律,所以都對我地來講啱啱好,一個....慢煮黑豚扒,個肉來說尚可接受,偏乾......整體未算最好味,而個日式和牛漢堡,份量算大體,而個餐可包latte and lemonade soda...價錢都算ok! 環境又夠闊落唯一是服務員未夠細心及體貼!

包兩杯野飲同埋餐湯

Latte