2016-06-07
鰻魚鍋飯,份量都幾大下!! 鰻魚味道幾好,多肉肥美 鰻魚lover同芝士lover留意,呢道菜必食囉!!!入面大量芝士、鰻魚、青椒、菇、粟米等等溫度非常熱,鐵窩冒著煙的,正丫 芝士融係飯粒之間,同青椒、粟米和菇混合之後,非常夾非常好味。 鰻魚份量不算太多,但伴飯一齊食依然味美食落去有少少似韓式石頭飯,重重芝士,芝士迷望到必定未食先興奮!!! 呢款咖啡雪糕好好味,唔會太甜,咖啡味非常香濃 吃過Affogato既朋友都知道,雪糕上淋上香濃咖啡,絕對令人覺得回味無窮!! 特制espresso 咖啡由淡忌廉,糖漿,打發成泡沫狀等制成分別注入兩個細玻璃杯內 將濃厚既espresso淋係雪糕上面,真係別有一番滋味呀。雪糕控同咖啡控記得去試試啦! 炸蠔都幾大隻下,口感好脆,份量好足,十分肥美。 蠔嫩滑無比而且肉質好。配合班尼迪蛋一齊食其實都幾好味架! 班尼迪蛋既蛋身很滑。淋在蛋上的荷蘭汁,由數樣材料混合制作而成,混合牛油、檸檬汁及蛋黃等等,好醒胃,配合蕃茄一齊食,真係非常健康丫! Lab66的餐廳環境非常之靚,餐廳內裡比人既感覺非常舒適 ,裝潢巨現代化特色。
鰻魚味道幾好,多肉肥美
鰻魚lover同芝士lover留意,呢道菜必食囉!!!
入面大量芝士、鰻魚、青椒、菇、粟米等等
溫度非常熱,鐵窩冒著煙的,正丫
鰻魚份量不算太多,但伴飯一齊食依然味美
分別注入兩個細玻璃杯內
蠔嫩滑無比而且肉質好。配合班尼迪蛋一齊食其實都幾好味架!
好醒胃,配合蕃茄一齊食,真係非常健康丫!
整體外圍及室內都裝飾得好有心思呢!