2018-03-05
呢間日式餐廳位於尖東,位置都幾避靜,入到去環境夠寧靜,可以同朋友傾到計👍🏼.我地揀左幾樣野share 食炸米餅配黑松露蟹肉蓉,呢個做前菜吾錯,黑松露配蟹肉好match 呀,又香又好味😋 炸米餅脆卜卜的,吾錯呀👍🏼.火炙三文魚吞拿魚卷物 店員即場係碟邊點火,個火都幾大架😂 好搶眼! 卷物捲得夠密實,吾怕會鬆散👍🏼 一啖咬落去,口感好豐富,好有層次感呀🤤正呀!👏🏻 .刺身拼盤好肥美厚切呀😍而且好鮮甜🤤賣相好靚☺️非常高質👍🏼.海膽三文魚子卷物 呢個賣相都一流!岩晒中意相機食先既朋友😆 海膽同三文魚子都好新鮮呀👍🏼 兩樣一齊超match 的,入面仲有吞拿魚蓉,好豐富呀!食完好滿足呀💕.日式照燒牛肉意粉 好大碟,意粉既口感好彈牙,有好多牛肉,個醬汁都幾好味😋.飯後甜品 鵝肝馬卡龍 好高貴既馬卡龍🤤配抹茶同豆腐雪糕,兩個味都好好食呀!特別中意食豆腐味雪糕,好清甜☺️
我地揀左幾樣野share 食
火炙三文魚吞拿魚卷物
刺身拼盤
好肥美厚切呀😍而且好鮮甜🤤賣相好靚☺️非常高質👍🏼
海膽三文魚子卷物
日式照燒牛肉意粉
好大碟,意粉既口感好彈牙,有好多牛肉,個醬汁都幾好味😋
飯後甜品 鵝肝馬卡龍 好高貴既馬卡龍🤤