2012-04-05
電影中心新裝修,繼續播放好戲,亦有好書店讓人聚腳,今日難得有機會,終於可以試試佢ge cafe!raspberry cheese cake 單是賣相已好吸引!加一D手畫朱古力圖畫。作餅酸酸甜甜好好味cafe latte ok rich咖啡味,仲係公平貿易咖啡,所以飲落特別好味!!不過唔知係咪因為用低脂奶,個花紋所以唔係好"挺身" 夾埋一個下午茶餐都係HK$56/ [連公眾假期都有]再睇環境,真係好舒服,要梳化又得,自成一角bar枱都得;燈光舒服,有氣氛又不會令人感到睏 而且,佢地好叻,落完單,唔需要號碼牌,服務員都"默記"到我坐的位置;只見佢地好迅速一份份食品送往客人面前,抵讚只差點點─小人初到咁高文化氣息的咖啡室真係唔知係先坐下待服務員替我落單,還是自己直接在收款機購物。我站在收款機前詢問職員,也許同事很忙吧,招呼客人有點透不過氣,氣沖沖的便告訴我自己落單。
夾埋一個下午茶餐都係HK$56/ [連公眾假期都有]