2021-12-09 948 浏览
同朋友約食tea,但一齊遲到40分鐘十分抱歉,職員有打比我地,當天人吾多,遲到所以冇窗口位,員工真係好好,忙緊都停低幫手影相好感動,我仲質疑佢影相技術,結果好好。平時都食到5點幾,但餐廳可能係酒店唯一,5點半已經要擺buffet好忙,食食下有陣臭味,後來發現係男員工狐臭,有人行過我都閉氣。野食方面,我覺得好乾,可能因為咸點多過甜點,我好少會食吾落,酥同包都乾身,一開始嗌左氣泡酒,味道都比較dry,再加上文到臭味食野哈哈,中途送左雪糕,味道都幾奇怪,好似廁所香薰味,食完之後,員工問我地第2杯飲咩我地先知有2款飲品嗌,早知一早叫啦,因為真係好乾,果時以為係催我地走,其實都差吾多,因為已經冇曬其他食客。希望遲下會轉款式,可以同其他朋友再黎食,酒店應該仲有其他靚位,我地吾記得去,都吾知道個大堂係邊度。