2022-09-14
🇭🇰Be Leaf·我哋嗰日本身係想食cobber嘅 但係我地去到已經要等70張檯 超誇張 所以就黎左呢間🤣🤣·Souffle Pancake Tiramisu Flavour $128佢個疏乎厘pancake俾我想像中大個超多 而且好香蛋味 不過我自己就覺得佢唔算好有空氣感 係偏實少少既🫢🫢之後佢上面既tiramisu cream味道都唔錯 好夾 不過食到最後啲cream唔係好夠既時候就冇咁好食😂😂😂·Be Leaf Snack Platter $108 l Pan-Fried Hokkaido Scallop Risotto $128之後佢個拼盤都唔錯嘅 佢個魚餅調味唔錯 炸洋蔥都好甜 不過佢個水牛城雞翼我自己就覺得個汁有啲太酸 食落有少少怪🐤個risotto我自己就真係麻麻啦 佢個飯質感一般 唯一係粒帶子煎得幾好食🤣·#rbyeat#rbycafe#rby觀塘·📍觀塘敬業街55號皇廷廣場地下2號舖
Be Leaf Snack Platter $108
Be Leaf Snack Platter