2006-01-27
今日特別日子, 和我女人去試下, 大家千萬唔好由旺角行去....好遠....入到去, 感覺上係西餐廳, 但掛住d中式飾物, 牆上有心形燈, 亦都有party room.先講服務, 帶位到埋單, 都很好, 送餸是一款款來的, 不會出現頭盤未食完, 主菜就到的情況食物方便, 叫左兩SET DINNER, 開始有法包配三文魚醬, 可免費添一次, 之後菜湯同蘇皮海穌湯都『掂』, 再黎海鮮拼盤, 有帶子, 三文魚, 軟殼蟹, 另一個好似叫左肉眼扒(唔係好記得), 7成熟, 剛剛好, 易切唔靭, 配西蘭花意粉同薯蓉甜品轉左朱古力軟心蛋糕(?!?!) 加廿蚊, 蛋糕包住熱既朱古力, 還有可以揀PANCAKE, 有鮮果, 香蕉, 雪糕等四款, 賣相OK, 但無乜特別, 還有跟一杯餐飲埋單$282, 質素同價錢相乎
埋單$282, 質素同價錢相乎