2008-12-28 6 浏览
星期六同老公去朗豪坊食0野,去到lift口見到有幅好大張食吉列豬扒,幅相就影到好似好好味,於是就上去食。去到門口裡面竟然一個食客都無(當時已經係7點幾),入到去個環境都幾舒服。我老公就揀左千層吉列豬蒜蓉定食($148),我就叫左一個吉列豬扒定食(包括有豬扒+小卷+野菜+飯+湯)$148。d豬扒的賣相就ok,但食落去d豬扒就較多油,同埋千層豬食落去無千層的感覺,不過d野菜蓄茄就超好食,d湯都幾好味,因為佢落左d碎肉,不過食椰菜一定要落佢地d汁,真係好好味。其實整體都ok,不過以佢地個價錢來說,都係吉列豬扒專門店夠專業d,但講到佢地d員工,態度同服務一流,是值得一讚。